Selecteer een pagina

Vrijdag 23 februari: Netwerkborrel

Locatie: Restaurant ’t Kookhuys
Havendam 11, 3262 AE, Oud-Beijerland
Datum: Vrijdag 23 februari
Tijd: 17:00 – 19:00

De tweede borrel dit jaar is bij Startersprijsfinalist Restaurant t Kookhuys aan de Havendam 11 te Oud-Beijerland. Patrick en Danielle zijn gastheer en -vrouw. Zij stellen op vrijdag 23 februari het restaurant ter beschikkking voor de februari borrel.

Om 17.00 uur zijn we welkom en wordt het eerste drankje door hun aangeboden. De overige drankjes zijn voor eigen rekening. Leuk om te zien dat ook nieuwe leden hun bedrijf openstellen voor het Startersnetwerk.

De maandborrel duurt zoals gewoonlijk tot 19.00 uur. Na afloop kunnen we bij hen een heerlijke dagschotel bestellen a € 12,50 waarbij we kunnen kiezen uit de vis van de dag of schnitzel met frites en salade.

Je kunt je opgeven voor de borrel via onze site. Wil je na afloop mee-eten; geef dan bij de aanmelding in het hokje “opmerking” gelijk de keuze “vis of vlees” aan. Tot vrijdag!

Ambassadeur van de maand: Hermans & Partners

Iedere maand zullen we een andere ambassadeur in het zonnetje zetten. Deze maand:

Hermans & Partners

Ruim 20 jaar Hermans & Partners – “wie zich het beste aanpast, overleeft”. Onze oprichter, Leon Hermans RA, is in 1994 in Mijnsheerenland, gelegen in de Hoeksche Waard, gestart met Hermans & Partners B.V., accountants en adviseurs. Destijds met een team van 12 collega’s, inmiddels staat de teller op circa 70 collega’s, verspreid over vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Bergen op Zoom en Rotterdam.

Het bedrijf wordt geleid door een driehoofdige directie: Dominik Hermans (zoon van de oprichter), Edwin Gevers en Svenn Mastenbroek. Leon Hermans zelf staat de cliënten nog steeds regelmatig bij als adviseur.

Wat maakt Hermans & Partners bijzonder?

Het meest opvallende aan HERMANS & PARTNERS is dat wij ons pakket onafhankelijke adviesdiensten door de jaren heen steeds hebben aangepast aan de behoeftes en uitdagingen van de cliënt. Dit betekent dat u nu kunt aankloppen voor samenwerking bij zo’n beetje alles wat u als ondernemer tegen kunt komen. Geen uitdaging gaat ons te ver. Daarbij gaan we uit van een anticiperende en persoonlijke benadering. Dat wil zeggen dat we onze cliënten door en door (willen) kennen, en proberen ze te adviseren vóórdat ze ons advies vragen. Wij geloven dat onze flexibele houding tegenover de wensen en behoeften van de cliënt, onze onbegrensde ambitie bij te dragen in het succes van de onderneming, alsmede de oprechte interesse in onze cliënten, de belangrijkste redenen zijn voor ons succes.​

Meer informatie: www.henp.nl