Selecteer een pagina

Startersprijs

De voorbereidingen voor het Live Event van de Startersprijs op 15 november zijn in volle gang. De organisatie is druk bezig om alles te regelen. De locatie, het geluid, een presentator, een award, de inwendige mens, aan alles moet gedacht worden. Zaken die veel geld kosten. Gelukkig mogen we rekenen op een aantal sponsoren die de Starterprijs een warm hart toedragen.

De komende weken stellen wij ze aan u voor, want zonder hen had dit Live Event niet mogelijk geweest.

Als eerste mogen wij u Visser & Visser Oud-Beijerland voorstellen. Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers. Zij vragen niet alleen uw jaarcijfers maar zorgen er ook voor dat deze cijfers u iets opleveren. Partner is Erik Klop, wij stelden hem een aantal vragen.

Jullie sponsoren de Startersprijs 2017. Waarom?

Visser & Visser begeleidt ondernemers in alle facetten van het ondernemerschap. Wij vinden het belangrijk dat starters vanaf het allereerste begin goed advies krijgen. Starters zijn daarom bij ons altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek over kansen en mogelijkheden.

Wat vinden jullie belangrijk voor starters?

Het belangrijkste is focus. Focus op wat je als ondernemer gaat doen, maar vooral ook wat je niet gaat doen. Mijn ervaring is dat de starters met een duidelijke focus en profiel uiteindelijk succesvol zijn.

Heb je nog tips voor starters?

Ga niet zelf het wiel uitvinden. Laat je goed informeren over alles wat bij het ondernemerschap komt kijken. Niet alleen de business waarop je je wilt toeleggen, maar ook de zaken eromheen zoals rechtsvorm, bancaire mogelijkheden, fiscale kansen en administratie. Maar blijf niet hangen in de details, ga op enig moment gewoon aan de slag!

Hoe gebruik jij je netwerk?

Mijn netwerk is een mogelijkheid voor mij om mijn klanten nog beter van advies te kunnen voorzien. Ik ben een completere adviseur door mijn netwerk. Daarom geloof ik ook zeker in de kracht van een goed netwerk. Voor iedere starter geldt dan ook: bouw aan je onderneming én aan je netwerk. De laatste zal de eerste versterken.

Algemene Informatie Startersprijs 2017:

Thema

“Ondernemen in een veranderende wereld.”

De onderstaande data kun je alvast reserveren in je agenda:

  • 2 oktober 2017: Start stemronde via website www.startersnetwerkhoekschewaard.nl
  • 15 oktober 2017: Sluiting stemronde, daar komt een top 6 bedrijven uit.
  • 18 oktober 2017: Jury kiest de top 3.
  • Woensdag 15 november 2017: Uitreiking Startersprijs HW

De eerste ronde

De eerste ronde is een stemronde via onze website www.startersnetwerkhoekschewaard.nl. Het is dus zaak voor jou om zoveel mogelijk stemmen voor je bedrijf te verzamelen. Stemmen kan vanaf 2 oktober tot en met 15 oktober. Van de ruim 20 genomineerden gaan de 6 kandidaten met de meeste stemmen door voor de jury-ronde.

15 november 2017 –  De Finale

Op 15 november is de finale. Dit wordt een groots spektakel, gehouden bij de Rabobank in Heinenoord. Op basis van de jury beoordelingen en de stemmen uit het aanwezige publiek (ieder 50 %) wordt de uiteindelijke winnaar gekozen.