Selecteer een pagina

Startersprijs

Het is vanaf nu tot en met 15 oktober mogelijk om je stem uit te brengen op jouw Startersheld! Let wel op… Je mag slechts één keer stemmen.

Als jouw Startersheld bij de top zes zit, zal deze kandidaat voorgesteld worden aan de jury.

Stem dus nu op jouw startersheld 2017! 

Interview Sponsoren

De voorbereidingen voor het Live Event van de Startersprijs op 15 november zijn in volle gang. De organisatie is druk bezig om alles te regelen. De locatie, het geluid, een presentator, een award, de inwendige mens, aan alles moet gedacht worden. Zaken die veel geld kosten. Gelukkig mogen we rekenen op een aantal sponsoren die de Starterprijs een warm hart toedragen.

De komende weken stellen wij ze aan u voor, want zonder hen had dit Live Event niet mogelijk geweest.

Als tweede mogen wij u Rijnmond Milieu uit Oud-Beijerland voorstellen. Rijnmond Milieu heeft zich gespecialiseerd in het inzamelen van bedrijfsafval en papier vanuit de regio Rotterdam Rijnmond door heel Zuid-Holland. Eigenaar is Pim Verhage en wij stelden hem een aantal vragen.

Jij sponsort de Startersprijs 2017. Waarom?

Omdat ik het belangrijk en leuk vind om starters te ondersteunen. Uiteindelijk ben ik zelf ooit ook starter geweest en starters zijn de toekomst voor het MKB.

Wat vindt jij belangrijk voor starters?

Dat zij kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemen opdoen en dat ze leren netwerken. Niets is belangrijker dan een goed netwerk en weten hoe je daar gebruik van kan maken.

Heb je nog tips voor starters?

Wees authentiek en zorg dat je je administratie op orde hebt. Ga niet naar netwerkbijeenkomsten met de verwachting dat je met een hoop opdrachten thuiskomt. Dat werkt vaak tegen je.

Hoe gebruik jij je netwerk?

Voornamelijk als kennisbank en kennissenbank. Mijn netwerk is een pool van mensen met ieder hun eigen deskundigheid waar ik indien nodig een beroep op kan doen. Natuurlijk kan een netwerk ook klanten opleveren, maar dat vraagt vaak meer tijd. Als je verwacht dat je via netwerken snel opdrachten binnen kunt halen, wordt je vaak teleurgesteld. Relaties moet je opbouwen en daarin is geven belangrijker dan ontvangen

Algemene Informatie Startersprijs 2017:

Thema

“Ondernemen in een veranderende wereld.”

De onderstaande data kun je alvast reserveren in je agenda:

  • 2 oktober 2017: Start stemronde via website www.startersnetwerkhoekschewaard.nl
  • 15 oktober 2017: Sluiting stemronde, daar komt een top 6 bedrijven uit.
  • 18 oktober 2017: Jury kiest de top 3.
  • Woensdag 15 november 2017: Uitreiking Startersprijs HW

De eerste ronde

De eerste ronde is een stemronde via onze website www.startersnetwerkhoekschewaard.nl. Het is dus zaak voor jou om zoveel mogelijk stemmen voor je bedrijf te verzamelen. Stemmen kan vanaf 2 oktober tot en met 15 oktober. Van de ruim 20 genomineerden gaan de 6 kandidaten met de meeste stemmen door voor de jury-ronde.

15 november 2017 –  De Finale

Op 15 november is de finale. Dit wordt een groots spektakel, gehouden bij de Rabobank in Heinenoord. Op basis van de jury beoordelingen en de stemmen uit het aanwezige publiek (ieder 50 %) wordt de uiteindelijke winnaar gekozen.