Selecteer een pagina

Borrel op een steengoeie locatie

De eerste borrel van het nieuwe seizoen was lekker druk bezocht! Arie Bakker en zijn vrouw Anastasia heette ons welkom in de showroom van Tegelhandel Numansdorp. Na langere tijd een vaste basis gehad te hebben bij de Hoogheerlijkheid, was het verfrissend om elkaar op een nieuwe locatie te ontmoeten. Lekker bijpraten met bekende leden en kennismaken met nieuwe starters.

 

De rondleiding door de zaak van Arie viel ook in de smaak. Het is goed om op deze manier eens een kijkje te nemen in elkaars onderneming. De verhalen over bijvoorbeeld een verbouwing gaan dan ook veel meer leven en vergroot de betrokkenheid.

Wil jij ook een keer de netwerkborrel organiseren bij jouw bedrijf? Super leuk! Laat ons vooral weten wanneer we welkom zijn. We zullen dit jaar nog te gast zijn bij Jaco van Tadatel en bij Michka van Kookstudio Hoeksche Waard.

 

Ondernemen doe je samen, dat zie je terug in onze slogan: Samen Werken Inspireren Groeien. We wisselen informatie en nieuwtjes uit, wijzen elkaar op kansen en motiveren elkaar wanneer nodig. Op de borrel werd dan ook grif gehoor gegeven aan het verzoek van Pim Verhage van Rijnmond Milieu en Stephan Blom van BSR Online om een enquete in te vullen. Er stonden twee laptops klaar waar menig lid met zweet op zijn voorhoofd zijn mening heeft gegeven.

Het volgende event is de Academy op donderdag 14 september 2017. Zet je die alvast in je agenda? Het wordt een interessant verhaal over de Customer Journey, dus mis het niet!

Tot snel!