Selecteer een pagina

Pieter Dupont – Golf en Zo

Pieter Dupont

Golf en zo

Vestigingsadres:

Boompjesstraat 3
3291 AA
Strijen

Contactgegevens:

https://www.pieterdupont.nl
golfpro@destrijenschegolfclub.nl
0643983416

Wat doe ik?

Mijn naam is Pieter Dupont, 26 jaar jong en bijna afgestudeerd aan de PGA B-opleiding.

Ik ben geboren en getogen in het Maastrichtse en na de middelbare school ben ik de sportopleiding CIOS gaan doen. Daar wist ik al vrij snel dat ik heel graag golfleraar wilde worden. Een wens die nu is uitgekomen, bijna al 2 jaar werkzaam op de Strijensche golfclub. Tijdens het CIOS heb ik voor specialisatie golf gekozen en de D-opleiding afgesloten op het Rijk van Margraten. Op golfbaan het Woold in Asten heb ik daarna mijn C-opleiding gedaan en nu onlangs de B-opleidingin Maastricht.

Met veel plezier woon ik nu bijna 2 jaar in het centrum van Strijen.

In ben werkzaam op de volgende dagen woensdag tot en met zondag aanwezig op de Strijensche voor alle mogelijke lessen. Het beginnen met golf of je spel niveau verbeteren, het kan allemaal.

Ik kijk er naar uit om jullie persoonlijk te leren kennen tijdens een van de activiteiten vanStartersnetwerk HoekscheWaard.

Lessen kunnen jullie boeken in mijn agenda https://pieterdupont.proagenda.com/#agenda  of je kunt telefonisch contact opnemen met M 06-43983416.

Tot snel ziens op de golfclub!

Overige leuke projecten?

Ik ben nu met de jeugd bezig om dat op te zetten na een volledige jeugdprogramma waarbij we afgelopen jaar 6 jeugdcoaches hebben opgeleid.

Deze enthousiaste mensen helpen bij mij mee om de golflessen van de jeugd te begeleiden of bij andere activieiten. Inmiddels gaat het 1e team van de jeugd ook competitie spelen, wel geteld 36 holes (4 uur in de ochtend en 4 uur in de middag spelen) op een dag.

De overige jeugdleden bereiken hun baanpermissie en sommige kinderen halen hun handicap 54 (het oude Golf vaardigheid bewijs GVB).

We doen verder met de jeugdleden ook leuke activiteiten denk aan, golfwedstrijden, jeugdkamp, Halloween, na het KLM Open het grootste golftoernooi in Nederland en eindactiviteiten om seizoen af te sluiten club fitting/grips vervangen

Inmiddels een klein maandje kan je tegenwoordig ook je clubs laten fitten bij mij. We meten dan aantal dingen van je lichaam en swing op waarbij we een mooi overzicht krijgen wat het beste is voor je. We kunnen dan op maat clubs aan leveren. Speel je al golf en heb je een nieuwe apk nodig voor je grips? Omdat ze misschien versleten zijn of kapot zijn. Dan hebben we uit verschillende soorten en maten keuzes.

Breng je ze langs dan zijn ze binnen 2 werkdagen weer klaar.

Golfreizen

Einde van dit jaar gaat de 1e goflreis naar Frankrijk toe, we gaan dan 4 dagen golfen op de mooiste plekjes van noord-Frankrijk. We zitten vlak bij aan de kust en gaan daar op 3 golfbanen spelen. We hebben een mooi hotel geboekt waarbij alles zit in begrepen en we hebben er veel zin erin.