Jeannette van der Lee – Hoekschewaard.nl

Jeannette van der Lee

Hoekschewaard.nl

Vestigingsadres:

Hoepelmaker 2
3262 DB
Oud-Beijerland

Contactgegevens:

http://www.hoekschewaard.nl/
info@hoekschewaard.nl
0610703710

Wat doe ik?

Ik ben Jeannette van der Lee-Rose, eigenaar van DE nieuwssite van de regio. Al vanaf 2007 hou ik me bezig met het nieuws uit de regio. Eerst in loondienst maar sinds 2011 als eigenaar van het bedrijf. Een kans uit duizenden was het. Het bedrijf waar ik met veel liefde werkte te kunnen overnemen. Inmiddels is het de langstlopende nieuwssite van de Hoeksche Waard en omgeving. Al vanaf 2001, toen het internet zijn start kende, voorzien wij de lezers van het regionale nieuws.

Sinds een paar maanden heb ik mijn gehele site weer vernieuwd. Ik heb mijn focus, naast mijn maandelijkse bezoekers, nu ook meer op de ondernemers in de Hoeksche Waard. Dat was hard nodig. Want waar kun je elkaar online vinden als ondernemers?

Middels Bedrijfspagina’s heeft elke ondernemer zijn eigen pagina. Overzichtelijk voor anderen. Op je eigen pagina staan je al je relevante gegevens, openingstijden, nieuwsitems, aanbiedingen en vacatures gerangschikt. Uiteraard ook een inleiding over jezelf als ondernemer. Het is een mooi dossier. Zichtbaar voor iedereen.

Natuurlijk kun je als ondernemer en klant je advertorials insturen. Want die leveren je klanten op. Je wilt tenslotte opvallen als ondernemer. Bij Hoekschewaard.nl val je op. Met 70.000 maandelijkse bezoekers ben je verzekerd van aandacht!

Juist in de tijd van Social media onderscheiden wij ons steeds meer door het nieuws wat persoonlijker te maken middels interviews zodat lezers niet steeds dezelfde berichten voorbij zien komen en zij kunnen ontdekken welk gezicht er bij het bedrijf hoort is.

Overige leuke projecten?

Ik ben naast echtgenote van Willem, ook moeder van een zoon. Hem assisteer ik graag met zijn catering werkzaamheden. Samen kunnen we heerlijk in de keuken staan en de lekkerste gerechten maken. Weer wat nieuws verzinnen op kookgebied en dan met vrienden ervan genieten, lekker proeven en bijpraten na gedane arbeid. Je moet tenslotte eerst zelf alles testen voordat je iets kunt verkopen.

Naast koken vind ik psychologie heel boeiend en kijk ik in een verloren uurtje graag naar een spannende detective.