Irma Buch – Irma Buch A.H.H.

Irma Büch

Irma Büch A.H.H

Vestigingsadres:

Numansdorp

Contactgegevens:

irmabuchahh@gmail.com

Wat doe ik?

Iedere ondernemer die weinig tijd, zin of kennis heeft m.b.t. ‘papierwerk’, (of digitaal natuurlijk) en liever met de uitoefening van zijn vak bezig is, kan mij vragen om bij te springen.

Een paar uurtjes hulp kan vaak een goede oplossing zijn zonder dat je direct vastzit aan een contract. Mijn hulp kan op elk vlak worden ingezet, van telefoondienst tot mailcontact, van administratie tot praktische ondersteuning ‘in het veld’, alles is mogelijk.

Sinds 1 januari 2017 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart onder de naam IrmaBuchAHH. De veelzijdigheid in mijn werk waar ik door mijn klanten mee te maken krijg, dagen mij uit om nog meer kennis op te doen op verschillende vlakken.

Het mee organiseren van een evenement was een uitdagende klus naast reguliere boekhoudkundige ondersteuning voor diverse klanten. Momenteel werk ik op een centrale functie in een organisatie als ‘spin in het web’. Een plaats waar ik me op mijn plek voel.

Mijn ervaring in de administratieve sector is gebaseerd op een eerdere werkomgeving waar ik overal ingezet werd en waarbij mijn specialisme en interesse het meest bleek te liggen in de salarisadministratie.

Na jarenlang vroeger in loondienst te hebben gewerkt is het nu tijd om zelfstandig de toekomst op te bouwen en ik vind het geweldig!

Overige leuke projecten?

Sinds de zomer van 2017 ben ik bestuurslid van Startersnetwerk Hoeksche Waard en vanaf 2018 de penningmeester. Het is ontzettend leuk om dit te doen, het is leerzaam en ook geweldig om met fijne mensen te proberen SNHW te laten groeien. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in de Hoogbegaafdheidsproblematiek voor kinderen op basisscholen en het voorgezet onderwijs. Ik zie het als een uitdaging om hier veel kennis over op te doen om op mijn manier een steentje bij te dragen aan het leed wat veel van deze kinderen overkomt.