Fred Vermeulen – Sfeerproducties

Fred Vermeulen

Sfeerproducties

Vestigingsadres:

Vlasstraat 27
3295 TM
‘s-Gravendeel

Contactgegevens:

http://www.sfeerproducties.nl
info@sfeerproducties.nl
06-28161184

Wat doe ik?

Sfeerproducties creëert uw sfeer, dat is ons devies. Met passie voor het vak maken wij samen met de kant mooie dingen. Of het nu gaat om een voertuigbelettering, het aankleden van een ruimte met sfeervolle prints, gevelreclame of een stijlvol ontwerp voor drukwerk of new media, ons doel is samen tot het beste resultaat te komen.

De mogelijkheden binnen de signbranche gaan zoveel verder dan alleen het bekende spandoek of stickertje. De kracht van sfeerproducties ligt in het meedenken, oplossingsgericht adviseren en leveren van hoogwaardige kwaliteit sign en printwerk. Simpel gezegd, gooi uw vraag of wens maar over de schutting en wij regelen het.

Overige leuke projecten?

Doordat al ons werk maatwerk is is ieder op zichzelf staande opdracht een leuk project om aan te werken. Als we het over wat grotere projecten hebben kan ik wel zeggen zeer trots te zijn op een interieur project wat we hebben mogen doen bij Florein zorg te Rijswijk. Meer dan 120 m2 aan wandprints, een groot aantal fotopanelen en glasfolies mogen produceren en aanbrengen op hun nieuwe locatie. Ook waren de full carwraps van 8 smarts voor Hermans & Partners een mooi project om uit te mogen voeren. Het laatste project was het ontwerp, productie en montage van 3 autobeletteringen voor een Europese tour die KONI gaat doen.