Dominik Hermans – Hermans en Partners

Dominik Hermans

Hermans en Partners BV accountants en adviseurs

Vestigingsadres:

Raadhuislaan 6
3271 BT
Mijnsheerenland

Contactgegevens:

http://www.henp.nl
henp@henp.nl
0186-603222

Wat doe ik?

Ruim 20 jaar Hermans & Partners – “wie zich het beste aanpast, overleeft”. Onze oprichter, Leon Hermans RA, is in 1994 in Mijnsheerenland, gelegen in de Hoeksche Waard, gestart met Hermans & Partners B.V., accountants en adviseurs. Destijds met een team van 12 collega’s, inmiddels staat de teller op circa 70 collega’s, verspreid over vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Bergen op Zoom en Rotterdam.

Het bedrijf wordt geleid door een driehoofdige directie: Dominik Hermans (zoon van de oprichter), Edwin Gevers en Svenn Mastenbroek. Leon Hermans zelf staat de cliënten nog steeds regelmatig bij als adviseur.

Wat maakt Hermans & Partners bijzonder?
Het meest opvallende aan HERMANS & PARTNERS is dat wij ons pakket onafhankelijke adviesdiensten door de jaren heen steeds hebben aangepast aan de behoeftes en uitdagingen van de cliënt. Dit betekent dat u nu kunt aankloppen voor samenwerking bij zo’n beetje alles wat u als ondernemer tegen kunt komen. Geen uitdaging gaat ons te ver. Daarbij gaan we uit van een anticiperende en persoonlijke benadering. Dat wil zeggen dat we onze cliënten door en door (willen) kennen, en proberen ze te adviseren vóórdat ze ons advies vragen. Wij geloven dat onze flexibele houding tegenover de wensen en behoeften van de cliënt, onze onbegrensde ambitie bij te dragen in het succes van de onderneming, alsmede de oprechte interesse in onze cliënten, de belangrijkste redenen zijn voor ons succes.