Anouscha Visser

Anouscha Visser

Flowable

Vestigingsadres:

Oud-Cromstrijensedijk OZ 135 A
3286 BN
Klaaswaal

Contactgegevens:

https://flowable.nl
flowablesite@outlook.com
0624342927

Wat doe ik?

Ik werk met mensen die een vraag hebben als antwoord op een wens of verlangen. De vraag is vaak een (eerste) stap naar of op een nieuwe weg.

groepen en /of teams 

Deze vragen beantwoord ik graag met teamleden en hun leidinggevenden. Door co creatie vinden we antwoorden en wat die (kunnen) betekenen voor de manier waarop collega’s aan de slag gaan.

Individuele personen die willen werken aan hun wens of het verlangen in werk en/of leven. 

Samen stellen we je doel op en onderzoeken hoe je hierin stappen kunt zetten, wat je helpt en wat je belemmert. Afhankelijk van je vraag kan ik je ondersteunen bij het nemen van de stappen die jij wilt zetten. Thema’s waarmee mensen bij mij terecht kunnen: een doel dat behaald wil worden, een keus die gemaakt wil /moet worden, persoonlijke groei, makkelijker communiceren met anderen, omgaan met vraagstukken, knelpunten uit je werk of privé(relatie) oplossen, omgaan met emoties (angst, rouw/verlies, boosheid) (beginnende) burn-outklachten e.d.

Bij alle vragen werk ik systemisch en oplossingsgericht waardoor er zichtbaar wordt; wat is, wat kan zijn en er geoefend kan worden zodat meer mogelijk is.

Hierbij maak ik gebruik van meer dan 25 jaar ervaring in coachen en trainen van mensen in zeer uiteenlopende situaties.

Overige leuke projecten?

Zo nu en dan organiseer ik themabijeenkomsten, opstellings-bijeenkomsten en workshops.

Deze activiteiten organiseer ik doorgaans in onze trainings- en coachruimte in Klaaswaal.

Trainingen verzorg ik op verzoek van groepen of bedrijven, dan word ik uitgenodigd om mijn kennis en ervaring met gedrag van mensen. Bijvoorbeeld de training omgaan met moeilijke mensen  “ Wat kijkkie nou…?!”

Het liefst bied ik trainingen op maat en op locatie waarbij ik optimaal kan aansluiten. Zoals het koor dat wel wilde bewegen maar dat niet deed, een training “Willen + Kunnen= DansjeDoen”. En het team verzorgers dat steeds meer ouderen ontmoet met psychiatrische klachten en zich afvragen wat en hoe zij kunnen helpen, een training over effecten van aandoening op gedrag “zo gek nog niet…”

Verder begeleid ik intervisie, neem deel aan een vrouwencirkel en ben lid van een samenwerkingsverband dat zich richt op vitaal en gezond werknemerschap.