Haringparty 8 juli

Op donderdag 8 juli 2021 wordt van 16.30 tot 20.00 uur de 7e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers van zowel binnen als buiten de regio. Veilig én verbindend!

Partyboot de Marlina meert op donderdag 8 juli aan in de insteekhaven te ‘s-Gravendeel. ‘De Marlina’ wordt omgetoverd tot een waar haringpartylocatie, waar we op het dek van het schip in de open lucht deze veilige netwerkbijeenkomst zullen ervaren. Het programma zal er iets anders uitzien dan normaal, maar netwerken en haring happen blijven de belangrijkste ingrediënten voor deze 7e Haringparty Hoeksche Waard. Verse haring, heerlijke burgers, ijs en nog veel meer onder het genot van muzikale noten, zullen de ideale ingrediënten van een gezellige, verbindende bijeenkomst zijn. Alle geldende veiligheids- en gezondheidsregels worden in acht genomen. Uiteraard zal er zoals altijd een kleine veiling plaats vinden.

Aanmelden kan via de website van Haringparty Hoeksche Waard

Normaal bedraagt de entree € 40,00 euro p.p. exclusief btw, voor leden van het Startersnetwerk Hoeksche Waard bedraagt deze € 27,50 euro p.p. exclusief btw, waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De netto-opbrengst komt wederom ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard. Je kunt (gratis) parkeren om en nabij de locatie.